Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η κινητοποίηση του σχολείου μας

Γειά σας. Στις 25/9/19 έγινε η κινητοποίηση του σχολείου μας. Ο λόγος ήταν γιατί σε μια τάξη έμπαινε νερό στα φωτιστικά ,  αλλά αυτό θα μας το εξηγήσει καλύτερα ο κ. Αθανάσιος Λιανός , που είναι ο διευθυντής του σχολείου μας.



Δημοσιογράφος:Γειά σας κύριε διευθυντά. Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την κινητοποίηση του σχολείου.
Για ποιόν λόγο έγινε;

Διευθυντής : Η κινητοποίηση έγινε γιατί σε ένα τμήμα της Τετάρτης δημοτικού υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην στέγη του σχολείου μας . Ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα που έμπαινε νερό μέσα στα φωτιστικά της αίθουσας. Δηλαδή υπήρχε άμεσος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας - βραχυκυκλώματος. 

Δημοσιογράφος: Βοήθησε σε κάτι αυτό;

Διευθυντής: Η κινητοποίηση του σχολείου είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση από πλευράς υπηρεσιών και μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης μας , κύριος Χριστόδουλος Μαμσάκος , ήρθε στον χώρο του σχολείου και φρόντισε να αποκατασταθεί η βλάβη που υπήρχε στην στέγη του σχολείου μας.

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν ακόμα προβλήματα;

Διευθυντής: Προβλήματα σοβαρά έχουμε ακόμα στην στέγη του σχολείου μας επειδή το τμήμα που επισκευάστηκε είναι περίπου το 1/5 από την στέγη του σχολείου μας. Οι τεχνικοί μας ενημέρωσαν ότι όλη η στέγη θέλει αντικατάσταση , αλλά αυτό θα κοστίσει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και θα πρέπει να γίνει πρώτα από τις αρμόδιες υπηρεσίες μελέτη έργου. Θέλει δηλαδή πολύ χρόνο. 

Δημοσιογράφος :Πιστεύετε πως χρησίμευσε κάπου αυτό;

Διευθυντής: Ήτανε απαραίτητη η στάση που έκαναν οι μαθητές του σχολείου μας και είχε ως αποτέλεσμα άμεσα επιλύθηκε αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα. Ήδη είχε γνωστοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2019 και από τον σύλλογο γονέων και από το σχολείο , αλλά δεν είχαμε αποτελέσματα.

Δημοσιογράφος:Έχει γίνει το ίδιο συμβάν σε παλιότερες χρονιές;

Διευθυντής : Όχι , ήταν η πρώτη φορά που έγινε μια τέτοια κινητοποίηση και επειδή παλιότερα δεν ήταν απαραίτητο.


δημοσιογράφος : Σας ευχαριστώ που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου . Ελπίζω να είναι χρήσιμες και για το σχολείο.

ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου