Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΗ



   Σήμερα ολοκληρώθηκε η καινούρια μας τάξη. δηλαδή ήρθαμε στην ίδια τάξη που με τις αλλαγές που κάναμε έμοιαζε σαν μια διαφορετική τάξη.
   Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με λαχανί και κίτρινη μπογιά. Τα θρανία είναι ολοκαίνουρια στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Οι καρέκλες είναι άνετες, πλαστικές σε πολύ όμορφα χρώματα ροζ, άσπρο και μπλε. Επίσης πάνω από τα θρανία υπάρχουν καινούρια καραφάκια με το όνομα το καθενός για να βάζουμε το κουβαράκι μας με τα υλικά για τις χειροτεχνίες μας και κάποια βιβλία. Η γωνιά μας που συγκεντρωνόμαστε όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο αποτελείται από ένα μεγάλο ξύλινο παγκάκι και διπλά στον τοίχο υπάρχει μια ραφιέρα που βάζουμε τα βιβλία μας και τα περιοδικά μας.
   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς " ρεϊκαπ ", που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η καινούρια μας τάξη. Επίσης τη μητέρα του συμμαθητή μας Στέλιου που πρόσφερε την βοήθειά της βάφοντας την τάξη μας. Αισθάνομαι ευγνώμων που έστω και για αυτές τις λίγες ήμερες χαιρόμαστε την τάξη μας μια και είναι η τελευταία μας χρονιά σε αυτό το σχολείο. Και πάνω απ' όλα να ευχαριστήσουμε την δασκάλα μας, την κυρία Ελένη που είχε την ιδέα για την ανακαίνιση της τάξης.



ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου