Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Η υφυπουργός στο σχολείο και η βράβευσή μας

    Την Παρασκευή που μας πέρασε, έγινε η βράβευση για το ρεκόρ Γκίνες που καταρρίψαμε. Λόγο κακοκαιρίας όμως,την πραγματοποιήσαμε στο γήπεδο Κραχτίδη. Την τιμή μας έκανε η υφυπουργός παιδείας κ. Ζαχαράκη όπου ήρθε για να μας βραβεύσει.
     Στην αρχή, αφού πήγαμε, αφήσαμε τα πράγματά μας και περιμέναμε στις κερκίδες. Μέσα, ο χώρος ήταν πολύ ωραία διακοσμημένος. Υπήρχαν γύρω γύρω πολύχρωμα σημαιάκια, ανθρωπάκια και φωτογραφίες από την ημέρα που παίξαμε για το Γκίνες. Μετά, φώναξαν όλα τα παιδιά να έρθουν και να κάτσουν στην "σκηνή". Εμείς καθίσαμε ανά τμήμα με τα καπελάκια της ομάδας μας και περιμέναμε υπομονετικά για να αρχίσουμε. Ύστερα από πολύ ώρα, έφτασε η υφυπουργός με κάποιους βουλευτές, τον Δήμαρχο και τον δημοτικο σύμβουλο. Ήταν και κάποια κανάλια επίσης που ήρθαν για να μεταδώσουν την βράβευση. Λίγο αργότερα άρχισε η βράβευση. Η υφυπουργός μας ευχαρίστησε για την πρόσκληση και έβγαλε έναν λόγο. Με την σειρά τους και οι υπόλοιποι κελεσμενοι έβγαλαν από έναν. Αφού τελείωσαν όλοι, σηκωθήκαμε όλα τα παιδιά και τραγουδησαμε από δύο τραγούδια. Δώσαμε κι από ένα δώρο στην υφυπουργό :μια καρδιά που είχε πάνω χρωματιστά χάρτινα λουλούδια από όλα τα παιδιά. Η υφυπουργός χάρηκε πολύ και μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά. Μετά μας έδωσε τους επαίνους. Τους πήραμε ανά τμήμα και όλοι ήμασταν χαρούμενοι και περηφανοι.
     Στο τέλος ήρθαν κάποια συγκροτήματα που μας χόρεψαν και ύστερα ήρθε και μια δασκάλα χορού. Χορέψαμε και διασκεδάσαμε μαζί της. Αφού χορέψαμε, υπήρχε και ένας μπουφές όπου τα παιδιά μπορούσαν να φάνε και να πιούν.
      Ήταν μια φανταστική μέρα και είμαι πολύ περήφανη για το σχολείο μου!

   
                                      Μαγδαληνή Ιωαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου