Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!!!

  Πριν δυο εβδομάδες περίπου η δασκάλα των Αγγλικών μας είχε γενέθλια. Εγώ και η υπόλοιποι τάξη μου είχαμε σχεδιάσει μία έκπληξη για αυτήν. Αφού τα είχαμε σχεδιάσει όλα είπαμε στην κυρία μας αν μπορούσαμε να αγοράσουμε μία τούρτα. Η κυρία μας δέχτηκε και είπε ο,τι προλάβαινε να πάει να αγοράσει μία. Έτσι λοιπόν δώσαμε από το ταμείο χρήματα στην κυρία κι εμείς κάναμε μάθημα για λίγο με μία άλλη δασκάλα.
  Όταν επέστρεψε η κυρία ήμασταν όλοι περίεργοι να δούμε τι τούρτα είχε αγοράσει η κυρία . Εγώ περίμενα μία απλή τούρτα με σοκολάτα που θα έγραφε από πάνω χρόνια πολλά, αλλά ήταν τελείως διαφορετική. Ήταν μία γουρουνίτσα από πολύ ζαχαρόπαστα . Είχε στρυφογυριστή  ουρά , γαλανά μάτια , μία γιγάντια μύτη και το καλύτερο από όλα επειδή ήταν κορίτσι είχε κατακόκκινα χείλια. 
   Όταν τελειώσαμε με την τούρτα συνεχίσαμε το μάθημα. Μόλις χτύπησε το κουδούνι για την αλλαγή της ώρας  όλοι  πήγαμε προς την τούρτα. Ανάψαμε το κεράκι και περιμέναμε. Η κυρία μάς είπε οτι για να μην καταλάβει τίποτα έπρεπε να κάνουμε στα ψέματα ο,τι συνεχίζαμε το μάθημα. Με το που μπήκε η κυρία των Αγγλικών μέσα στην τάξη αρχίσαμε να τραγουδάμε στα Αγγλικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!. Εκείνη χάρηκε πολύ που της πήραμε τούρτα και της κάναμε έκπληξη .Έσβησε το κεράκι κι έκανε μία ευχή. Αργότερα αρχίσαμε να τρώμε την τούρτα. Η υπόλοιπη μας ώρα πέρασε με μουσικές και διάφορα παιχνίδια. Αυτή η μέρα για μένα ήταν από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου . Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε κι άλλες εκπλήξεις .

Αναστασία Παπαδοπούλου 💕
Αποτέλεσμα εικόνας για γενεθλια τουρτα γουρουνιτσα  

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Αναστασία τέλειο άρθρο με πολυ φαντασία(η εικόνα πάντως...τα σπάει!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή