Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

   Λίγες μέρες προτού κλείσουν τα σχολεία κάναμε την Χριστουγεννιάτικη μας γιορτή όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Η φετινή μας γιορτή είχε θέμα: "ο Άγιος Βασίλης και οι μήνες του χρόνου".
    Στην αρχή ο διευθυντής μας έβγαλε έναν λόγο και ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε. Αμέσως μετά η γιορτή ξεκίνησε. Όλο το σχολείο πήρε μέρος στην γιορτή και όλοι πήραν από έναν ρόλο. Άλλοι πιο μικρό κι άλλοι πιο μεγάλο. Η τάξη μου συμμετείχε κι αυτή στην γιορτή και πιστεύω πως εμείς είχαμε τον καλύτερο ρόλο σε όλο το σχολείο γιατί είχαμε έναν Άγιο Βασίλη μία Άγιο Βασιλίνα και πολλά όμορφα, αστεία και εργατικά ξωτικά. Δεν ξεχνάμε όμως και τα άλλα δύο παιδιά που ήταν οι αφηγητές μας και έπαιξαν κι αυτοί πολύ ωραία με τον δικό τους τρόπο. Ξέχασα να σας πω πως τα ξωτικά φυσικά εκτός από το να παίξουν τον ρόλο τους χόρεψαν στην σκηνή με μία αστεία και χαρούμενη χορογραφία κάνοντας τον κόσμο να γελάει και να χειροκροτάει για την τόσο καλή δουλειά που κάνανε. Εκτός από εμάς που χορέψαμε και είπαμε τους ρόλους μας υπήρχαν και τα άλλα παιδιά που ήταν οι μήνες, οι νεραΐδες των ευχών κι άλλα πολλά.
      Στο τέλος όλες οι τάξεις ανέβηκαν στην σκηνή του Ωδείου όπου έγινε και γιορτή μας και χόρεψαν, τραγούδησαν και ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! Έτσι κι αυτή η γιορτή έφτασε στο τέλος της!
Ήταν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!!!!!
                                  Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!


                               Μαγδαληνή Ιωαννιδου 💕

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου