Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Από ότι φαντάζομαι όλοι ξέρουμε πως να παίζουμε "Γκρινιάρη". Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και να περνάς την ώρα σου με αυτό αλλά κάποιες φορές γίνεται κάπως εκνευριστικό. Τώρα θα σας πω μερικά πράγματα που κάνουν τους άλλους να θυμώνουν . 

 1) Όταν ξεκινάει το παιχνίδι όλοι πρέπει να τύχουν έναν  συγκεκριμένο αριθμό . Αυτός ο αριθμός είναι το 6. Οι φίλοι σου ξεκινάνε και τυχαίνουν 6άρια κι εσύ όχι . Έχουν κάνει όλο τον γύρο κι εσύ δεν έχεις βγει ακόμα  από την ΑΡΧΗ!!!!!!!!


 2) Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι αντίπαλοι μπορούν να σε φάνε δηλαδή να ανέβουν πάνω σου και να σε στείλουν ξανά στην αφετηρία . Κι εσύ να πρέπει να τύχεις πάλι 6 για να βγεις . Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ ώρα κι έτσι να χάσεις . 


 3) Το τρίτο έχει σχέση ξανά με το 2ο . Όταν έχεις τερματίσει όλα τα πιόνια σου εκτός από 1 πρέπει να κινηθείς γρήγορα για να κερδίσεις . Λοιπόν τώρα που φτάνεις στον τερματισμό σκέψου να έρθει κάποιος και να σε ΦΑΕΙ!!!!!!!!! Κι εσύ να πρέπει να ξαναξεκινήσεις από την αρχή. Είναι σαν να λέμε χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας. 


 4) Έχεις τερματίσει όλα τα πιόνια σου και είσαι μέσα στα 4 τελευταία τετραγωνάκια και δεν τυχαίνεις ποτέ αριθμούς από το 4 και κάτω . Δηλαδή δεν τυχαίνεις αυτό που θέλεις . 


 Αυτά ήταν που ήθελα να μοιραστώ με εσάς θα υπόλοιπα την άλλη φορά γεια σας!!!!!!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για γκρινιάρης επιτραπέζιο
   Αναστασία Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου