Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΒΑΦΛΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ

    Την Παρασκευή που μας πέρασε,την ώρα του μαθήματος, η κυρία  οργάνωσε μια δραστηριότητα με πρωταγωνιστές μια βαφλιέρα και εμάς.
Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν κάτι πολύ 'γλυκό' και νόστιμο, χωριστήκαμε λοιπόν σε ομάδες όπου η κάθε μία ανέλαβε και μία δουλειά. 
    Πάνω σε ένα τραπέζι βρισκόντουσαν διάφορα υλικά, που αν κάποιος τα ένωνε όλα μαζί  και με μία σειρά θα γινόταν ένας τέλειος χυλός που με αυτόν θα φτιάχναμε τις πιο ωραίες βάφλες του κόσμου.
Μόλις ο χυλός ετοιμάστηκε, η κάθε ομάδα χωριστά με κουτάλες, έριχνε μια ποσότητα χυλού στις βαφλιέρες, αφού πρώτα τις βάλαμε σε λειτουργία για να είναι σε μια σωστή θερμοκρασία.
   Καθώς οι βαφλιέρες όμως έπρεπε να μπουν σε λειτουργία, ένα περιστατικό τρόμαξε όλη την τάξη.... η μπρίζα δεν άντεξε την τόση ισχύ του ρεύματος και άρχισε να βγάζει φλόγες αλλά ευτυχώς στο τέλος η φωτιά έσβησε χωρίς να έχουμε κανέναν τραυματισμό.
   Το περιστατικό αυτό δεν μας φόβισε καθόλου και έτσι συνεχίσαμε πιο δυναμικά. Εκτός, λοιπόν από τις υπέροχες βάφλες στο τέλος φτιάξαμε και ένα αφράτο κέικ.



Κωνσταντίνα Ε1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου